Szeretettel üdvözlöm a honlapomon!

Vizler Jánosnak hívnak.

Több mint 16 éves szakmai tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező vállalkozóként cserépkályhák, kandallók, kerti sütők, kerti kemencék építésével foglalkozom.

Főbb tevékenységeim:

  • cserépkályhák bontása, építése, áthelyezése, tisztítása
  • kandallók, vizes kandallók építése
  • kemencék, kerti grillek építése
  • mobilkandallók bekötése

A cserépkályhákat, és a kandallókat kerámiából, kőből, téglából, valamint ezek variációinak felhasználásával készítem. Munkáim során megbízható cégek anyagait alkalmazom, így az elkészült berendezések nemcsak, hogy esztétikusak, de tartósak is.
Elsősorban Győrben és környékén, de természetesen Győr-Moson-Sopron megye más településein is felveszek megrendelést.

Győr 20 km-es körzetében INGYENES ÁRAJÁNLAT-KÉSZÍTÉS!

Az árajánlathoz egy rajzot is mellékelek, hogy a megrendelő még az építési munkálatok előtt megtekinthesse a cserépkályha, a kandalló, illetve a kemence látványtervét. Tervezéssel, anyagbeszerzéssel, építéssel, és szakmai tanácsokkal állok kedves megrendelőim rendelkezésére!

Cserépkályha vagy kandalló?

Rengetegen felteszik a kérdést. Megrendeléseim során rendszeresen elmagyarázom a két fűtési lehetőség közti különbségeket, hogy megkönnyítsem a döntést, melyik illeszkedik jobban az Ön életteréhez, melyik gazdaságosabb az Ön lakáskörülményei között.

Sajnálatos módon a rossz kivitelezéssel, vagy tervezéssel elmarad a kívánt meleg.

A látvány kedvéért nem szabad lemondani, vagy megfeledkezni a műszaki körülményekről. RENDKÍVÜL LÉNYEGES, hogy milyen méretű kémény áll rendelkezésre, ugyanis a kémény mérete határozza meg a cserépkályhaajtó méretét, valamint a kandallóbetét nagyságát is!

A meleg áramlását nagyban befolyásolja a járatméretezés! Rossz járat méretezésnél esetleg más problémák is jelentkezhetnek (begyújtási nehézségek, savanyú szag, folyamatos füstölés).

A samott-tégla mennyisége szintén befolyásolhatja hőérzetünket. A megfelelően méretezett kandalló, vagy cserépkályha éveken át az Ön kényelmét szolgálhatja!

Amennyiben érdeklődését felkeltettem, kérem, keressen elérhetőségeimen – segítek választani!